Trädfällare och markarbeten i Åkersberga

Hej alla fina följare

Först och främst tack för att ni läser, följer och stöttar min blogg. Idag tänkte jag berätta om en trädgårdsmästare som vi haft väldigt stor hjälp av. När vi flyttade till vårt hus i Åkersberga så fick jag snart en vision om hur jag ville göra om i trädgården, men jag var inte säker på alla detaljer och tänkte att jag har för lite kunskap för att klara jobbet själv. Så vi fick tag på en trädgårdsmästare just här i Åkersberga faktiskt. Det bästa är att han även utför tjänster inom markarbeten och som trädfällare, så vi kunde anlita en person istället för flera olika företag.

Han har nu hjälpt oss att göra om hela trädgården och det är så mysigt och så fint. Nog för att jag hade en tanke och vision men det här är nog ännu bättre än jag vågat hoppas på. Jag är ju varken någon trädfällare eller trädgårdsmästare och de enda markarbeten vi gör själva är väl möjligtvis att vi lade nya plattor från uppfarten till entrétrappan. De som låg där var både mossiga och trasiga så vi köpte nya men i samma mått, så det var inte så svårt att fixa. Vi fick lite tips också från företaget där vi köpte plattorna ifrån. Men när det handlade om att skapa en riktig oas och fristad i vår trädgård så är jag så glad och tacksam att vi fick tag på så duktig och kreativ hjälp.

Bara det blir lite varmare ute så ska vi bjuda in familj och vänner till en mysig grillkväll och liksom inviga trädgården på riktigt. Det blir nog lagom till påsk om vi har tur med vädret. Det känns ju nu som att våren är på väg och jag ser väldigt mycket fram emot att allt nytt som är planterat ska knoppa och blomma. Nu önskar jag er en underbar dag och fin helg!